Print

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ»

Σας πληροφορούμε ότι ανανεώσαμε τη Σύμβαση της Ένωσής μας με το Νοσοκομείο «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ» για δύο ακόμη έτη, ήτοι μέχρι την 27/9/2022 Με τη Σύμβαση αυτή παρέχονται στα μέλη μας, στα οποία περιλαμβάνονται οι σύζυγοι, οι γονείς και τα τέκνα τους άνω των 14 ετών, όλες οι ιατρικές υπηρεσίες του Νοσοκομείο με ευνοϊκότερους όρους.

Η ταυτοποίηση των δικαιούχων γίνεται με την επίδειξη της κάρτας μέλους που εκδίδει το Νοσοκομείο και της αστυνομικής τους ταυτότητας. Για το λόγο αυτό όσα από τα μέλη μας δεν έχουν προμηθευτεί για τους ίδιους και τους οικείους τους την κάρτα αυτή, παρακαλούνται να μεριμνήσουν για την έκδοσή της, συμπληρώνοντας για κάθε δικαιούχο το σχετικό έντυπο αιτήσεως που διαθέτουμε στα Γραφεία μας. Το έντυπο αυτό θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα μας, από την οποία μπορείτε να το εκτυπώσετε και, αφού το συμπληρωθεί και υπογραφεί από κάθε δικαιούχο, το αποστέλλετε στα Γραφεία μας για να το προωθήσουμε στο Νοσοκομείο. Οι κάρτες που θα εκδοθούν αποστέλλονται στα Γραφεία μας, από τα οποία και θα τις παραλάβετε, κατόπιν σχετικής ενημέρωσή σας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΏ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ


ΑΙΤΗΣΗ
Αίτηση_Έκδοσης_Κάρτας_ΝΤΥΝΑΝ.pdf

 

Print

Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ Ε.Δ ΚΑΙ Σ.Α

 

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ  Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ Ε.Δ. ΚΑΙ Σ.Α.

ΑΠΟΚΑΣΣΑΒΕΤΗΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Γράφει ο Γεώργιος Κασσαβέτης

Επισμηναγός (Ι) ε.α. - τ. Κυβερνήτης Ο.Α.

Τον Ιανουάριο του 2014 το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο της Χώρας (ΣτΕ) και το Ελεγκτικό Συνέδριο, με σειρά αποφάσεών τους, έκριναν αντισυνταγματικές τις περικοπές των μισθών και των συντάξεων, οι οποίες έγιναν στα πλαίσια των μνημονιακών νόμων, σε μερικές κατηγορίες υπαλλήλων του δημοσίου και συγκεκριμένα στους δικαστικούς, στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, στους εκπαιδευτικούς των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και στους ιατρούς του ΕΣΥ.

 Όταν με εξάμηνη δυστοκία καθαρογράφτηκαν οι αποφάσεις αυτές, η «αμερόληπτη» και άκρως «δημοκρατική» κυβέρνηση των κ.κ. Σαμαρά- Βενιζέλου με μια τροπολογία στη Βουλή, εφήρμοσε αμέσως στο ακέραιο την απόφαση, η οποία αφορούσε στους δικαστικούς – μόνους κατά το άρθρο 88 του Συντάγματος «λειτουργούς», όλοι οι άλλοι είναι απλώς «δημόσιοι υπάλληλοι» - και παρέπεμψε στις ελληνικές καλένδες, τις αφορώσες στους υπολοίπους δικαστικές αποφάσεις, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της τη διάταξη της παρ. 5 του άρθρου 95 του Συντάγματος « Η διοίκηση έχει υποχρέωση να συμμορφώνεται προς τις δικαστικές αποφάσεις. Η παράβαση της υποχρέωσης αυτής γεννά ευθύνη για κάθε αρμόδιο όργανο, όπως ο νόμος ορίζει. Νόμος ορίζει τα αναγκαία μέτρα για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης της διοίκησης»

Print

ΑΥΞΟΜΟΙΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ

ΧΡΗΜΑΤΑ ΛΟΥΚΕΤΟΑΥΞΟΜΟΙΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ

Eίναι λάθος να αναμένει κάποιος περισσότερα αναδρομικά επειδή απλά λαμβάνει μεγαλύτερη σύνταξη. Σχεδόν μηδενικά αναδρομικά μπορεί να πάρει κάποιος με μικρή, μεσαία ή υψηλή σύνταξη, εάν έχει την ατυχία η σύνταξή του να βρίσκεται σε συγκεκριμένο εύρος τιμών, εντός του οποίου αλλάζει το ποσοστό κάποιας κράτησης” υποστηρίζει ο αναλυτής της ιστοσελίδας enstoloi.net Αχιλλέας Καρασαββίδης, ο οποίος εξηγεί γιατί συνταξιούχοι ένστολοι με τον ίδιο βαθμό και τα ίδια έτη υπηρεσίας είχαν τόσο μεγάλες διαφορές στο ύψος των αναδρομικών.

Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αστυνομίας Πόλεων

Βερανζέρου 30, 4ος Όροφος
Αθήνα, 10432
ΑΤΤΙΚΗ
Τηλ. 210-5221346
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Φόρμα Επικοινωνίας