Print

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΓΙΑ ΄΄ΣΕΞΥ΄΄ ΚΑΙ ΄΄ΝΑΖΙ΄΄ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣΙΕΣ

ΣΕΞΥ-horzΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ '' ΣΕΞΥ'' ,''ΝΑΖΙ'', ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΦΟΡΕΣΙΩΝ

 

To υπουργείο Οικονομίας με επίσημη απόφασή τους απαγορεύει πλέον ρητά την πώληση και προβολή αποκριάτικων στολών για παιδιά με ναζιστικά σύμβολα και «σεξι» στολών και αξεσουάρ, στο πλαίσιο της προστασίας της ψυχικής υγείας των παιδιών.
Πρόκειται για προϊόντα και αποκριάτικες στολές με άσεμνες αναφορές, στολή που αναπαριστά τον Χίτλερ, και συναφή παιχνίδια που παρουσιάζονται σε ιστοσελίδες και καταστήματα. Η απόφαση έρχεται λίγες ημέρες πριν τις αποκριάτικες εκδηλώσεις και ενώ οι εν λόγω στολές έχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους στα καταστήματα παιδικών και εποχιακών ειδών
Print

ΘΕΣΗ 6 ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ

ΣΕΦΕΑΑ 2

ΚΡΙΣΕΙΣ ΕΛ.ΑΣ. - Ανακοίνωση Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. με αφορμή τον διορισμό 6ου Αντιστράτηγου.

 

Αρ.Πρωτ. 3/26-1-2017                                                                             Αθήνα, 26/1/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Ολοκληρώνεται ήδη στην Ελληνική Αστυνομία η περίοδος του «αστερισμού των κρίσεων», κύριο συστατικό της οποίας, όπως κάθε χρόνο είναι η "μαγειρική " συνταγή της πολιτικής ευνοιοκρατίας και δευτερευόντως της αντικειμενικής κρίσης των αξιών  και  ικανοτήτων, σύμφωνα με τις διαρθρωτικές προτάσεις του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α  για κρίσεις με εργαλεία το δια επαγγελματικού βίου αποτύπωμα κάθε αξιωματικού σε σχέση με προσόντα, ικανότητες  και χαρίσματα .

    Με έκπληξη όμως είδαμε, τον από 20 /01/2017 Προεδρικό Διάταγμα, σύμφωνα με το οποίο, εκτός των άλλων, αυξάνονται κατά μια οι οργανικές θέσεις του αστυνομικού προσωπικού για το βαθμό Αντιστρατήγου της Αστυνομίας και μειώνονται κατά δύο, για το βαθμό του Υπαστυνόμου!

Print

ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥ

 

ταξιΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥ

Μετά την εκπλήρωση «εκδικητικών γραμματίων» σε βάρος Αστυνομικών Διευθυντών και την «σφαγή» τους στις ετήσιες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ., που οδήγησαν στην αποστρατεία άξιους «50άρηδες» με 25-30 έτη υπηρεσίας, και πτώση τους από τους μισθούς των περίπου 2.000 ευρώ στις πενιχρές συντάξεις των 700 και 900 ευρώ, το Αρχηγείο του Σώματος επεξεργάζεται σε γρήγορους ρυθμούς την πρόταση της παράλληλης επετηρίδας αξιωματικών και την άμεση εφαρμογή της στις επόμενες τακτικές κρίσεις.

Print

ΤΟ...ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

 

κασσαβετησΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ

ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

Του Επισμηναγού (Ι) ε.α. Γεωρ. Β. Κασσαβέτη

Τη δόξα των γνωστών ανεξαρτήτων πόλεων κρατιδίων Βατικανού, Αγίου Μαρίνου και Μονακό φαίνεται ότι ζήλωσαν τα δικά μας Εξάρχεια. Με μόνη ειδοποιό διαφορά ότι τα μεν πρώτα λειτουργούν νομίμως και βάσει των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου, ενώ το ανεξάρτητο κράτος των Εξαρχείων λειτουργεί βάσει των κανόνων που επιβάλλει η Αλβανική Μαφία και οι Αντιεξουσιαστές, οι οποίοι το διαφεντεύουν.

Για την ιστορία αναφέρομε ότι τα Εξάρχεια είναι μια περιοχή στο κέντρο των Αθηνών. Η ονομασία της οφείλεται στον εκ Κονίτσης ορμώμενο Ηπειρώτη Βασίλειο Έξαρχο, ο οποίος στα τέλη του 19ου αιώνος άνοιξε το πρώτο παντοπωλείο (μπακάλικο) στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Σόλωνος. Η περιοχή ήταν γνωστή και ως «πιθαράδικα», διότι εκεί ήταν η υπαίθρια αγορά πιθαριών, λόγω της γειτνιάσεώς της με το λατομείο Πινακώτα, το οποίο βρισκόταν στο λόφο Στρέφη και απ’ το οποίο εξαγόταν η πρώτη ύλη για την κατασκευή τους.

Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αστυνομίας Πόλεων

Βερανζέρου 30, 4ος Όροφος
Αθήνα, 10432
ΑΤΤΙΚΗ
Τηλ. 210-5221346
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Φόρμα Επικοινωνίας