Print

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΕΑΑΑΠ

16602452 1880269588853800 6428899782171567275 oΗ ΠΕΑΑΑΠ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ

Πραγματοποιήθηκε χθές Σάββατο 11/2 με μεγάλη επιτυχία η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ., η οποία συνοδεύτηκε με συνεστίαση, μουσική και χορό.

Τη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντ/γος κ Τσουβάλας Κων/νος, η Γενική Επιθεωρήτρια Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων Αντ/γος κα Τσιριγώτη Ζαζαρούλα, η οποία προέρχεται από το Σώμα της Αστυνομίας Πόλεων, και εκπρόσωποι όλων των οργανώσεων αποστράτων της Αττικής.

Συγκινητική ήταν η παρουσία των επίτιμων Αρχηγών της τ. Αστυνομίας Πόλεων κ.κ. Τζαβέλλα Βασιλείου, Τζίμα Θεοδώρου και Λεμονή Κων/νου, καθώς και των επίτιμων Υπαρχηγών αυτής κ.κ. Κουβέλη Κων/νου και Ραυτογιάννη Βασιλείου.

Στην εκδήλωση αυτή τιμήθηκε ο επίτιμος πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Συντ/χων Αστυν. Πόλεων κ Άγγελος Λιόντας για την πολύχρονη προσφορά του στην Αστυνομία Πόλεων και την πατρίδα, διατηρώντας άσβεστη τη μνήμη των αγώνων και των θυσιών του Σώματος αυτού στις κρίσιμες για την πατρίδα και τη δημοκρατία μας ιστορικές στιγμές, ο οποίος, σημειωτέον, κατετάγη στην Αστυνομία Πόλεων το 1942 και έλαβε μέρος στη μάχη των Αθηνών, αλλά και σε πολλές αντιστασιακές πράξεις κατά των κατακτητών. Επίσης, τιμήθηκε το επίτιμο μέλος της Ένωσής μας Μαριέττα Μεγαλακάκη για την μακρόχρονη και πολύτιμη ηθική και υλική στήριξη που προσφέρει στην ΄Ενωση.

Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Ένωσης αναφέρθηκε, μεταξύ των άλλων, στις εξελίξεις σχετικά με τον Κλάδο Υγείας, προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι μας για επέκταση των παροχών του Ταμείου και η μείωση των εισφορών μας, καθώς και στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την καθιέρωση της ηλεκτρονικής σφραγίδας στις συνταγές των μελών.

Ο Αρχηγός του Σώματος, στο χαιρετισμό του, δεσμεύτηκε ότι η σχετική αναλογιστική μελέτη που βρίσκεται σε εξέλιξη για τα προαναφερόμενα θέματα του Κλάδου Υγείας θα ολοκληρωθεί σε δύο το πολύ μήνες και η εφαρμογή για το ηλεκτρονικό σφραγιδάκι, που γίνεται σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο, θα ολοκληρωθεί σε τέσσαρες το πολύ μήνες.

Η ωραία αυτή εκδήλωση, η οποία ξεκίνησε στις μία το μεσημέρι, συνεχίσθηκε με χορό και τραγούδι μέχρι αργά το απόγευμα, σε μια συγκινητική και με μεγάλο κέφι ατμόσφαιρα. Και του χρόνου.

Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αστυνομίας Πόλεων

Βερανζέρου 30, 4ος Όροφος
Αθήνα, 10432
ΑΤΤΙΚΗ
Τηλ. 210-5221346
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Φόρμα Επικοινωνίας